Meer resultaten voor kringloopwinkel ieper

 
kringloopwinkel ieper
Kringloopwinkel West uit Ieper Schenkingen In Flanders Fields Museum.
Kringloopwinkel West uit Ieper. Kringloopwinkel West uit Ieper. De Kringloopwinkel West schonk een album waarin een verzameling van 164 prentbriefkaarten en fotos. Alles van Duitse oorsprong. De prentkaarten werden bijna allemaal beschreven en verstuurd. Hoofdzakelijk van Duitse soldaten aan het Oostfront naar hun geliefde of familie en omgekeerd.
De Kringwinkel West Ieper Steverlyncklaan De sociale kaart.
Daarnaast bieden we in het kader van onze sociale werkplaats Opleidings en tewerkstellingskansen aan. Tenslotte verkopen we de herbruikbare goederen in onze vier kringloopwinkels in Ieper, Poperinge, Veurne en Diksmuide aan gunstige tarieven. Ook kennen we kortingen toe aan specifieke klantengroepen in het kader van de kansarmoedebestrijding.

Onze winkel in de Rijselstraat in Ieper is onze kleinste kringwinkel. Daarom beperken we ons aanbod bewust tot enkel tweedehands kleding en modeaccessoires. Wil je spullen brengen? Dan willen we vragen om deze tijdens de aangegevens openingsuren te brengen in onze grote winkel in de Steverlyncklaan 8.
ABVV Congres ABVV Congres.
Het volgende statutaire congres van onze organisatie staat gepland voor februari 2018. Vandaag een jaar voor datum, draaien de voorbereidingen evenwel al op volle toeren. We geven dan ook de eerste sneakpreview van ons komend congres door de congreswebsite te lanceren. Welkom in Ieper!
Kringloopwinkel Ieper.
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels in Ieper. Klik op de naam voor meer informatie over de betreffende kringloopwinkel. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk gegevens van de kringloopwinkel te vermelden zoals de openingstijden, de adresgegevens, website en het telefoonnummer. Steverlyncklaan 8, Ieper.
Nieuwe kringwinkel verkoopt enkel kledij Ieper Regio HLN.
Ieper In de Rijselstraat is de nieuwe kringloopwinkel van Kringwinkels West geopend. De tweede kringwinkel in de Kattenstad focust op de verkoop van tweedehandskledij, schoenen, handtassen en kledingaccessoires. De kringwinkel in de Steverlynck-laan heeft al een ruime kledingafdeling, en deze nog verder uitbreiden was geen optie.
Villa Vanilla Christa VTM.
Christa baat in Ieper al vijf jaar bed breakfast Villa Vanilla uit. Voor haar moet een BB vooral leven, en een persoonlijkheid en ziel uitstralen. Die ziel is terug te vinden in het interieur van Villa Vanilla, dat voor een groot deel bestaat uit tweedehandsspullen en kringloopmateriaal.
Kringloopwinkel, IEPER Tel: 078155. Beschutte werkplaatsen goudengids.be.
8900 IEPER KAREL STEVERLYNCKLAAN 8. Open Dinsdag 900: 1200, 1300: 1745.: 078 15 50 05. Andere interessante bedrijven in de buurt Andere interessante bedrijven. verpakking, Etiketten, Labels, Paletten, Afsluitingen, Grondwerken, Landschapsarchitecten, Planten, Terrassen, Tuinaanleg, Vellen van bomen, Beschutte werkplaatsen, Pallets, Afsluitingen poorten, Bomen vellen, Beplantingswerken, Tuinonderhoud, Houtbewerking, Bestratingswerken, Schuttingen, Omheiningen, Onderhoud, Krimpfolie, Pergola's, Verhakselen, Tuinman, Snoeien van hagen.

Spring dan gewoon tijdens de hiernaast vermelde openingsuren binnen en meld je aan bij de grijze goederenpoort. Onze poortwachter zal je met plezier verder helpen. Hopelijk tot binnenkort in De Kringwinkel in Ieper. En bedenk vooral: Wie kringt, die wint.
Kringloopwinkel De Kringwinkel Rijselstraat Ieper.
De Kringwinkel Rijselstraat in Ieper is open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De openingstijden van de kringloopwinkel vindt u hieronder. Als u contact met De Kringwinkel Rijselstraat wilt opnemen, gebruik dan het onderstaand telefoonnummer of het e-mailadres. Ontdek meer leuke winkels in Ieper.

Contacteer ons