Resultaten voor kringloopwinkel tielt

 
kringloopwinkel tielt
kringloopwinkel gemeente Tielt-Winge.
Zij sorteren deze spullen en voeren eventueel kleine herstellingen uit. De goederen komen nadien in de kringloopwinkel terecht en gaan een tweede leven tegemoet. Van deze winkels zijn er momenteel een honderdtal, verspreid over heel Vlaanderen. Ga eens rondneuzen in een kringloopwinkel.
Kringwinkel Tielt, Tielt Tel: 051244. Brocanteurs opruimers van inboedels goudengids.be.
8700 Tielt Deken Darraslaan 58. Gesloten Woensdag 1000: 1730.: 051 24 49 14. Brocanteurs opruimers van inboedels. Andere interessante bedrijven in de buurt Andere interessante bedrijven. Aankoop Antiek Desmet Pol. Antieke meubelen, Antiek, Antiquiteiten, Brocante, Inboedels opruimen, Zilverwerk, Zilverwerk, Antieke meubelen, Antiek, Brocanteurs opruimers van inboedels, Verkoop, Aankoop, Opruimer van inboedels.
Tielt W.-Vl. Waar apparaten inleveren Recupel.
Hier leggen we je stap voor stap uit waar je ermee terecht kunt. Bent u professional? Meld u hier aan als professional of sluit u aan indien u nog geen Recupel-partner bent. Of wilt u gewoon meer info als professional?
Openingsuren De Kringwinkel Tielt Deken Darraslaan 58.
Afstand: 17.4 km. De Kringwinkel aan de Deken Darraslaan 58 in Tielt is vandaag geopend van 1000: tot 1730. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
Openingsuren De Kringwinkel in Tielt.
Info laatst gecontroleerd op 5 oktober 2011. Info niet correct? Laat het ons weten! Op dinsdag 1 januari 2019 gesloten voor Nieuwjaar. Deken Darraslaan 58, 8700 Tielt. Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels.
De winkel Gwendolyn's' kringloopwinkel van Gwendolyn. 2dehands.be, de meeste zoekertjes van Vlaanderen 2dehands.be.
22 januari 2018 2102: Tielt. Warme sneakers met rits, maat 395., Bruin sneakers in su├Ęde, met warme en zachte voering. Makkelijk aan te trekken door rits aan de binnenzijde. Kleine maat 40, eerder voor mense. 21 januari 2018 1842: Tielt.
Ook Kringwinkel in Tielt organiseert retrodag Samenleving KW.
Klik hier om verder te gaan naar. 2 december 2018. Nieuws uit jouw gemeente. Ook Kringwinkel in Tielt organiseert retrodag. 10/03/18 om 0600: Bijgewerkt op 08/03/18 om 1153.: Retro is hot en daar speelt ook de Kringwinkel Tielt op in.
OCMW Tielt, Deken Darraslaan 17, 8700 Tielt.
Lokale Dienstencentra Vlaanderen. Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten. Sociale verhuurkantoren in Vlaanderen. Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding. Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. Vlaamse reguleringsinstantie voor de elektriciteits en gasmarkt. Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. Federale overheidsdienst voor maatschappelijke integratie.
Lokale migratiecoalitie Tielt Gastvrije Gemeente.
Stedelijke Noord-Zuidraad Tielt Tielt W-Vl. Op initiatief van de Tieltse Noord-Zuidraad bouwen we in de komende maanden aan een lokale migratiecoalitie. Het is de bedoeling om tot een samenwerking te komen van de verschillende diensten en initiatieven die betrokken zijn bij het lot van migranten en vluchtelingen in onze stad.
Openingsuren De Kringwinkel Tielt in Hulststraat 11 te 8700 Tielt Kringloopcentrum openingsuren.info.
Plan je route naar De Kringwinkel Tielt. Categorie: Kringloopcentrum Kringloopcentrum Tielt. Omschrijving: De openingsuren van De Kringwinkel Tielt Hulststraat 11 in Tielt. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar De Kringwinkel Tielt.

Contacteer ons