Zoeken naar opkopers meubelen

 
opkopers meubelen
Ruimen inboedels verhuizingen brocanteur Petit Steven Hulshout Antwerpen.
Onze inboedelservice garandeert een correcte prijs voor heel uw inboedel, inclusief een bezemschone oplevering. Natuurlijk kunt u ook één bankstel, een prachtige kroonluchter of ander decoratief voorwerp aan ons verkopen, het hoeft niet per se uw complete boedel te zijn.
Opkopen inboedel Mechelen Den Heistsen Hamer.
Opkoper van brons / antiek / meubelen / lusters. 30 jaar ervaring. Onklopbare prijs / kwaliteitverhouding. In onze prijsbepaling houden wij rekening met.: De verkoopbare stukken. De niet verkoopbare spullen stort, afval., De offerte is steeds gratis en vrijblijvend en kan gebeuren na afspraak per telefoon of e-mail.
Ordenado inboedels opkopen opruimen antiek veilingen.
Geen opruiming is te groot of te klein voor ons team. Ook voor het ontruimen van winkelpanden, etalage, magazijn of fabriek kunt u op onze service rekenen. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en kunnen een zeer snelle service leveren.
Aankoop antieke inboedels en kunstvoorwerpen.
Dus geen plaat meubelen, moderne lederen salons, TV's, koelkasten en diepvriezers. Bij twijfel over de leeftijd, stuur ons enkele goede foto's' van de stukken die u wenst te verkopen. Omdat we dagelijks overrompeld worden door aangeboden stukken/inboedels en vanwege de hoge brandstofkosten, is het voor ons helaas niet mogelijk overal ter plaatse te komen kijken. Daarom vragen wij u enkele goede foto's' door te mailen zodat we al een idee kunnen krijgen waarover het gaat. Vervolgens laten we u weten of wij er al dan niet interesse in kunnen hebben en spreken we eventueel af om de stukken te komen bekijken zodat wij u een eerlijke prijsvoorstel kunnen doen. Alles is vrijblijvend en wij geven u steeds de beste prijs! Wij werken als opkoper vooral in West en Oost-Vlaanderen, de regio's' Brugge, Knokke en de hele Leiestreek. Maar ook in heel België, Frankrijk en Nederland. of telefoneer ons: 0497/90.19.42. Wij geven steeds de beste prijs en betalen u contant! Contacteer ons vrijblijvend. In tegenstelling tot veel opkopers ben ik ben een gediplomeerd antiekhandelaar waardoor u kunt rekenen op een grote vakkennis.
Welke diensten biedt De Kringwinkel aan?
Om te vermijden dat ons kringloopcentrum een opslagruimte voor afgedankte goederen wordt, lees je best even wat niet welkom is. Wat mag ik afgeven? Je bent welkom met textiel, meubelen, matrassen, tapijten, speelgoed, muziek, huisraad, deco, boeken en juwelen. Op voorwaarde dat het proper hygiënisch, volledig, stevig, niet gescheurd of stuk is.
Inboedels verkopen Radio 2, de grootste familie.
Er zijn ook opruimers en opruimfirma's' die de volledige inboedel uit je huis halen en naar het containerpark of de kringwinkel brengen. Karel Geerts van de Klussencentrale legt uit dat dit tss de 500 en 5000 euro kost, naargelang de grootte van het huis en het gewicht van de meubelen. Naast opruimers zijn er ook opkopers.
Antiek Martens Vanseer HOME.
Hier vindt u alles wat u nodig heeft om een compleet interieur samen te stellen. We beschikken over een zeer divers aanbod van stijlvolle Antiek, brocante, blank houten en 2de hands meubelen. Mix en match op uw eigen manier of vraag om advies.
Opruiming inboedel De Snuffelhoek Zomergem tweedehands, kotstudent, geschenk.
Volledige ontruiming van woningen. De Snuffelhoek in Zomergem zorgt voor de opruiming van jouw inboedel. Het komt vaker voor dan je denkt: een onverwachte verhuis naar het buitenland of een sterfgeval in de familie. Maar wat met de meubelen en het huisgerief?
Opkoper Huis Meubelen 2dehands.be.
Hier gebeurt het! Met een mega-aanbod van maar liefst liefst 200.000 meubelen en decoratiespullen is 2dehands.be de grootste brocanterie van het land. Of je stijl nu vintage, landelijk of design is, je tikt hier altijd wel iets op de kop dat gemaakt is voor jouw interieur.
Opkoper Inboedel en Goederen Wilrijk, Antwerpen Codiline.
Een betrouwbare en discrete opkoper van inboedels en goederen. Codiline in Wilrijk Antwerpen heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het opkopen van complete inboedels, antieke stukken, brocante en curiosa. We komen ook bij u langs om volledige salons en slaapkamers, kasten, meubels, verlichting en decoratie van u over te nemen.

Contacteer ons