Resultaten voor kringloopwinkel knokke

 
kringloopwinkel knokke

Elektro en fietsen daarentegen mogen altijd binnengebracht worden. Wettelijk verboden ter bescherming vd veiligheid/gezondheid. Wapens, motorvoertuigen, industriële zonnebanken, klein gevaarlijk afval verf, inkt, autobanden, asbesthoudende goederen, etenswaren, dranken en andere producten met een houdbaarheidsdatum mogen wij niet aanvaarden en/of verkopen.
De Kringwinkel t Rad Knokke-Heist De sociale kaart.
De Kringwinkel t Rad Leefbaar Wonen vzw. Is een zusterafdeling van. De Kringwinkel t Rad Beernem De Kringwinkel t Rad Blankenberge De Kringwinkel t Rad Brugge De Kringwinkel t Rad Sint-Andries De Kringwinkel t Rad Zedelgem Kringloopcentrum Leefbaar Wonen De Workshop.

Ik" ben nogal nieuwsgierig en hier kan ik telkens opnieuw iets nieuws maken" Rudi. Ik" geef om De Kringwinkel omdat deze mij laat zien dat alles op zijn eigen manier waardevol en bijzonder kan zijn" Jenny. Hier" waarderen ze mijn creativiteit" Gül.
Openingsuren De Kringwinkel t Rad Knokke in Ambachtstraat 5b te 8300 Knokke Kringloopcentrum openingsuren.info.
Met een account kunt u ook stemmen en reageren op winkels en bedrijven. Openingsuren van De Kringwinkel t Rad Knokke. De Kringwinkel t Rad Knokke is momenteel GESLOTEN. De Kringwinkel t Rad Knokke gaat terug open binnen 01 uur en 06 minuten.
Kringloopwinkels in Knokke-Heist.
Knokke-Heist heeft 2 kringloopwinkels. Een overzicht van alle winkels die tweedehands spullen verkopen vind je hieronder. Alle kringloopwinkels in Knokke-Heist kun je ook bekijken op de kaart. Voor het adres, telefoonnummer en openingsuren, druk op de naam van de winkel. Weet jij een kringloopwinkel die wij niet hebben?

T 050 34 94 00. De Kringwinkel t rad Knokke-Heist. T 050 34 94 00. De Kringwinkel t rad Zedelgem. T 050 34 94 00. Herbruikbare spullen geven Kringwinkel in jouw buurt Bezoek de nationale. De Kringwinkel Teleshop Maandelijks retroverkoop.
Openingsuren De Kringwinkel t Rad in Heist-aan-Zee.
Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om je webervaring te helpen personaliseren. Als je doorgaat met het gebruik van onze website zonder de instellingen te wijzigen, ga je akkoord met ons cookiesbeleid.
Kringloopwinkel t Rad Knokke-Heist.
Ook hebben we het overzicht voor je van alle kringloopwinkels in de provincie West-Vlaanderen. t Rad Knokke-Heist in Knokke-Heist is een onderdeel van De Kringwinkel t Rad. We hebben 6 kringloopwinkels van De Kringwinkel t Rad in België op deze website staan.

Na meer dan 20 jaar is de kringwinkel t rad uitgegroeid van een kleine kringloopwinkel tot een organisatie waar sociale tewerkstelling wordt geboden aan ruim 250 medewerkers. Via ons centraal sorteermagazijn in Ruddervoorde zorgen deze mensen ervoor dat alle herbruikbare spullen opgehaald, verwerkt of hersteld worden.

Contacteer ons