Meer resultaten voor opkoper inboedel

 
opkoper inboedel
Inboedels Jos Reynaert Voor al uw inboedels en ontruimingen.
Aan de hand van deze gegevens doen we een voorstel. Er zijn 3 mogelijke situaties.: Er zijn meer verkoopbare stukken dan afval. Wij betalen voor de inboedel. De hoeveelheid verkoopbare stukken en afval zijn ongeveer gelijk. Wij ontruimen de woning gratis.
INBOEDEL EXPRESS Woningontruimingen, Opkoper van roerende goederen en veilingen.
Inboedel Express is een snel groeiend bedrijf onder de gedreven leiding van Stef. Met zijn enthousiast en ervaren team zorgt hij steeds voor een totaalconcept op maat naar uw wensen en noden waarbij u kan rekenen op een vlotte ontruiming van uw inboedel en een eerlijke prijs voor herbruikbare goederen.
Opkopen inboedel Gent, Antiek De Klossepoort.
Hebt u een woning geërfd, maar weet u niet goed wat u moet aanvangen met de inboedel? Misschien zitten er verborgen pareltjes tussen, die niet meteen van waarde zijn voor u maar een aanwinst kunnen zijn voor ons antiquariaat. Wij komen bij u langs om uw inboedel op te kopen in geval van overlijden of verhuis.
Opruimingen en opkoop inboedels Stercko in Geel.
Wij kunnen de woning vervolgens ook volledig reinigen en indien gewenst zijn wij ook geïnteresseerd in het opkopen. van de inboedel. Wij zijn bereid om elk soort werk te doen, hoe groot of hoe klein ook. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Opkoper inboedel Antwerpen Kenny Jennis.
Dan bent u vast op zoek naar een opkoper. Dankzij mijn jarenlange ervaring als opkoper van inboedels in Antwerpen en daarbuiten, kan ik snel en correct de waarde van de inboedel inschatten. Als u mij contacteert, dan wordt er eerst een afspraak gemaakt om de spullen te bezichtigen.
Inboedelservice.
Hoe werkt onze inboedeldienst? Voor een inboedelopruiming kan je ons bellen op het nummer 03 217 25 10 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8u30 en 16u30 en vragen om een kijkbezoek in te plannen. We maken met jou een afspraak voor een kijkbezoek bij jouw inboedel.
Inboedel opkoper Huis Meubelen 2dehands.be.
opkoper stock decoratiemateriaal, inboedel gezocht. heb overstock aan nieuwe decoratiematerialen, kaarsen, glas, beelden., 12 maart 2019 1139: Zoersel. inboedel te koop wegens verhuis. te koop 3 fietsen in goede staat _ calligein dressoir _ 2 bureaustoelen 2 rose eiken kuipzetels _ eikensalon rode suede bekleding _ 2 aparte e.
Opkoper van inboedel en Antiek in Antwerpen Kadi.
Daarom vertrouwt u op Kadi, opkoper inboedel voor provincie Antwerpen. Wij kopen uw goederen altijd aan een eerlijke prijs en tegen contante betaling. Het is ook mogelijk om foto's' via mail of whatsapp te bezorgen, de offerte wordt dadelijk aangeleverd.
JP's' Inboedelservice te Stekene, voor export van antiekmeubelen en opruim en opkopen van inboedels. JP'S' INBOEDELSERVICE Stekene.
Reeds 15 jaar zijn wij actief in het opkopen en opruimen van inboedels en het exporteren van antieke Belgische meubels naar alle uithoeken van de wereld. Daarom bieden wij graag onze kennis, ervaring en expertise aan bij uw zoektocht. naar dat ene meubelstuk.
Opkopers inboedel brocanteurs in West-Vlaanderen.
Gezondheid en beauty. Home Opkopers inboedel brocanteurs West-Vlaanderen. Opkopers inboedel brocanteurs in West-Vlaanderen 21. Antiek van A tot Z. Antiek en brocante." Tel/Gsm: 057 44 82 84 / 0475 73 89 63. Oostkaai 2, 8900 Ieper, België. opruiming inboedels faillissementen aankoop van alle meubels.

Contacteer ons