Meer resultaten voor kringloopwinkel waregem

 
kringloopwinkel waregem
De Kringloopwinkel Zuid West-Vlaanderen Beveren-Leie De sociale kaart.
Waregem en deelgemeenten. Is een afdeling van. Het Kringloopcentrum Zuid-West-Vlaanderen. Is een zusterafdeling van. De Kringloopwinkel Zuid West-Vlaanderen Avelgem De Kringloopwinkel Zuid West-Vlaanderen Kortrijk De Kringloopwinkel Zuid West-Vlaanderen Menen De Kringloopwinkel Zuid West-Vlaanderen Wevelgem De Kringloopwinkel Zuid West-Vlaanderen Zwevegem. Terug naar resultaatslijst.
Kringloopwinkel bestaat 20 jaar Waregem Regio HLN.
Kringloopwinkel bestaat 20 jaar. 10 maart 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. De Kringloopwinkel in Waregem bestaat twintig jaar. Die opende destijds in het Kwaestraatje aan de Stormestraat. Het" concept had wat tijd nodig om ingeburgerd te raken in de regio, zegt woordvoerster Nelle Vanleeuwen.
Imog: De kringloopwinkel.
De opgeknapte goederen komen in de kringloopwinkel terecht en gaan een tweede leven tegemoet. Imog werkt samen met de vzw Kringloopcentrum, die winkels heeft in Kortrijk, Waregem, Avelgem, Zwevegem, Wevelgem en Menen. Er wacht jou een ruim en steeds variƫrend aanbod van nostalgische kinderboeken tot eetkamers, van elektrische apparaten tot kledij, van speelgoed tot tandemfietsen Zin gekregen om te snuisteren en iets unieks op de kop te tikken voor een prikje?
Vacatures bij De Kringwinkel.
Over De Kringwinkel. Een beetje achtergrond. Kringwinkel of Kringloopwinkel? De Kringwinkel in cijfers. Kringwinkelcentra in Vlaanderen. Samenwerken met ons. FR / EN. Herbruikbare spullen geven Kringwinkel in jouw buurt. Meer over De Kringwinkel. Meer dan tweedehands. Tweedehands, goed voor het milieu.
Tweedehandswinkel Zuid-West-Vlaanderen De Kringloopwinkel.
De Kringloopwinkel helpt je hierbij: van 15 augustus tot 15 oktober krijg je 15%. De kringloopwinkels in verlof? De kringloopwinkels Beveren-Leie, Kortrijk, Menen en Wevelgem, en De Hangaar blijven de hele zomer open! De kringloopwinkels Avelgem en Zwevegem zijn gesloten van 21 juli t.e.m.
Kringloopwinkel Waregem.
Je kan herbruikbare goederen brengen. naar De Kringloopwinkel in Avelgem, Kortrijk, Menen, Waregem, Wevelgem, Zwevegem tijdens de openingsuren.; kledij kan ook in de textielcontainers van De Kringloopwinkel, op het containerpark en via de huis-aan-huis ophaling. en je kan ook de gratis ophaaldienst bellen.
Kringloopwinkel De Beveren-Leie Waregem.
De Kringloopwinkel Beveren-Leie in Waregem is een onderdeel van De Kringloopwinkel. We hebben 7 kringloopwinkels van De Kringloopwinkel in Belgiƫ op deze website staan. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van De Kringloopwinkel. Huis en inrichting. De Kringloopwinkel Beveren-Leie.
Ophaaldienst.
kasten, bedden, vooraf te demonteren.; de goederen op de benedenverdieping en gemakkelijk bereikbaar klaar te zetten. Door de verkoop van deze goederen maakt De Kringloopwinkel haar sociale doelstellingen waar. Overzicht Avelgem Kortrijk Menen Waregem Wevelgem Zwevegem. Zelf brengen Ophaaldienst Welke goederen Textielinzameling Bedrijven.
De Kringloopwinkel Waregem 1207.be.
Tweedehandswinkel in Beveren-leie. Kortrijkseweg 346, 8791 Beveren-Leie. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over De Kringloopwinkel in 8791 Beveren-Leie. 1207.be, zoveel meer dan een nummer.
Kringloopwinkel Beveren-Leie, Beveren-Leie Waregem Tel: 056232. Brocanteurs opruimers van inboedels goudengids.be.
Een recensie schrijven? Kortrijkseweg 346, 8791 Beveren-Leie Waregem. 056 23 29 40. Brocanteurs opruimers van inboedels. Andere interessante bedrijven in de buurt. Mellestraat 16, 8501 Heule Kortrijk. Aankoop Antiek Desmet Pol. Beernemsteenweg 99, 8750 Wingene. Keistraat 81, 9840 De Pinte.

Contacteer ons