Zoeken naar huur verhuislift

 
huur verhuislift
Ladderliften, meubellift of verhuislift huren? Liftexpress heeft steeds de ideale oplossing.
Voor uw waardevolle meubels of goederen die niet via de trap of lift kunnen, voor de levering van een nieuw salon of het leegmaken van een verhuiswagen. Een ladderlift, meubellift of verhuislift is meestal de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing! Liftexpress stelt voor uw verhuis ladderliften van de eerste verdieping tot de 17e verdieping met een capaciteit van 300Kg ter beschikking. Met onze professionele service is uw verhuis zo geregeld! Ons ervaren team staat steeds voor u klaar in heel belgiƫ franse en nederlandse grensstreek! Voor de huur van een ladderlift bent u bij liftexpress aan het juiste adres.
Ladderlift huren aan de beste prijs Vio.
Home Verhuur Verhuislift huren Ladderlift huren. U wilt iets hoog in de lucht krijgen. Bijvoorbeeld een zonnepaneel op uw dak, een tuinmeubel op het terras van uw appartement of een kast op de bovenste verdieping van uw woning. Dan vraagt u zich wellicht al af: Hoe krijg ik mijn inboedel boven, snel en zonder rugpijn! Het antwoord is eenvoudig! Schakel Vio in en huur een ladderlift of ladderwagen.
Verhuislift verhuur Dockx Rental.
Deze verhuislift reikt tot aan de derde verdieping max 95, m. Handig als u een nieuwe zetel of wasmachine heeft gekocht. Of als u zelf uw verhuis afhandelt. Onze medewerkers geven u bij afhaling een volledige uitleg en u ontvangt een gedetailleerde handleiding. Alle verhuisliften zijn perfect onderhouden.
Zelfbouwladderlift Dockx Rental.
Huur zelfbouwladderlift voor verhuizingen tot en met de derde verdieping max 95, m. Aankoop verhuisdozen en materialen. Hoe werkt de verhuislift? Bij ophaling van de ladderlift krijgt u van onze medewerkers een persoonlijke uitleg over het opzetten en het veilig gebruik van de zelfbouwladderlift.
Ladderlift of verhuiswagen huren vanaf 50 PRIMO Liftservice!
Huur een verhuislift. Bekijk hier onze voordelige tarieven! Al onze prijzen zijn INCL. Zo komt u zeker niet voor verrassingen te staan. Verdieping 1 5. prijs per uur adres INCL. 30 /extra half uur of 25 /extra half uur met reservatie.
Ladderlift of verhuislift huren in Antwerpen vanaf 58! MM.
Ladderlift verhuislift huren in Antwerpen. Huur bij ons al een ladderlift of verhuislift! Wij gaan bovendien tot de 18de verdieping. 1 in ladderliften verhuisliften in Antwerpen! Wij hebben al jaren ervaring met ladderliften en verhuizingen. Wij gaan tot de 18de verdieping!
Verhuislift huren: Uitschuifbaar als ladderlift tot 31 meter.
Of het nu gaat om een receptie voor een beperkt aantal genodigden, een personeelsfeest of een internationaal evenement, Boels Party Events biedt maatwerk oplossingen voor de tijdelijke behoefte aan evenementen artikelen, zoals table top, designmeubilair en keukenapparatuur. Naar de website.
Te huur: Verhuisliften 13 tot 194, m 230 V huren Eurorent Machineverhuur.
Code Artikel Gewicht Hydraulisch /dag /week /4 wkn. Verhuislift 13 m. 92.00 111.32 /d. 230.00 278.30 /w. 690.00 834.90 /4w. Verhuislift 16 m met draaikrans. 118.00 142.78 /d. 295.00 356.95 /w. 885.00 1070.85 /4w. Verhuislift 194, m met draaikrans. 124.00 150.04 /d.

Contacteer ons